Ciroc Lanserar Nya Produkter!

Ciroc

Ciroc – som idag tillverkar bland annat städvagnar, städredskap, moppar, städutrustning och städkemikalier har nyligen valt att ytterligare utveckla sortimentet i sin strävan att bli den mest kompletta producenten av städprodukter.

Företaget tillverkar produkter för den smarta kunden som vill handla städprodukter med hög kvalitet till bästa möjliga pris. Ciroc erbjuder våra kunder ett noga utvalt sortiment där svenska och EU producerade miljövänliga produkter har en central roll.

Genom en effektiv och noga utarbetad hållbarhetskedja – där alltifrån smarta varuinköp, optimerad logistik – och höga kvalitetskrav kan Ciroc erbjuda våra kunder högsta kvalitet till bästa pris. Ett tänk som går bra ihop med SMB’s affärside – Städprodukter Till Rätt Pris Direkt.

Vi vet att många av våra kunder vill se fler högkvalitativa produkter i vårt ordinarie sortiment. Vi har hittat en bekväm och prisvärd lösning på den utmaningen och kommer att lansera nyheter hos SMB under kommande månader, säger Jonas Köllerström, Product Manager på Ciroc.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att få det senaste skickat till dig via epost! Vi lanserar produkter löpande!