Dammsug med teleskopskaft i upp till 9 meter! SMB har Sverige agenturen för SKYVAC.

Skyvac Hoghojdsstadning

SMB har Sverigeagenturen för Skyvac Höghöjdsstädning 5,5-7,5 m Teleskopskaft set.

SkyVac – Originalet är det effektivaste systemet för dammsugning på höga höjder och rengöring av vattenrännor. Med denna teleskoplösning når ni upp till minst 6,5 meter upp till 9,5 meter (från midjehöjd) utan ansträngning. Skyvac är den enda tillverkaren i världen som tillverkar teleskopskaft för höghöjdsstädning.

Alla andra tillverkare har rör som måste kopplas ihop manuellt vilket är tidskrävande och svårare. Vi är den enda återförsäljaren i Sverige som erbjuder denna lösning med teleskopskaft! Detta unika system baserar sig på kolfiberrör och möjliggör en smidig, säker och kostnadseffektiv lösning från marknivå upp till 16 meters höjd.

Rengöring av vattenrännor

SkyVacs kolfiberrör och specialdammsugare lämpar sig även för rengöring av igenvuxna vattenrännor. En special dammsugare från oss garanterar en lyftkraft på 5 kg och som tilläggsutrustning finns att välja ett robust verktyg för sugning av tung massa såsom mossa. Tack vare denna utrustning behövs ej liftar och ställningar utan arbetet kan utföras lätt och effektivt från mark- eller golvnivå. I vissa specialfall kan en användning av liftar hjälpa till. Med hjälp av kolfiberrören är räckvidden större dit man kan nå från liften, både sidlänges och uppåt. Med denna utrustning når man ställen för service och rengöring dit det annars har varit omöjligt att komma.

Dammsugning på höjden

SkyVacs kolfiberrör väger bara 196 g/meter. Rören kopplas ihop med varandra (teleskoprören levereras i ett stycke) och på så sätt uppnår man en höjd på upp till 16 meter, ett säkert och olycksminimerande system utan faror som arbete på höjd normalt innebär. En tvåmotorig dammsugare samt ett mångsidigt urval av tillbehör och munstycken garanterar ett högklassigt resultat även i trånga och svåra platser. Arbetet framskrider snabbt p.g.a. att det är lätt att förflytta sig från ställe till ställe.

ATEX Zone 22 explosionsfarliga utrymmen samt M-klassens dam

Explosionsfarlig luft kan orsakas av gas, ånga eller antändningsbart damm. En gnista kan få detta damm att orsaka en explosion. Exempel på damm som är explosionsfarligt: spannmålsprodukter, mjöl, stärkelse, foder, lättmetaller, kol, plaster, textilier. SkyVacs kolfiberrör och specialdammsugare är certifierade enligt EU:s ATEX direktiv för bestämmelser om M klassens damm samt för Zone 22 utrymmen. SkyVacs ATEX kolfiberrör kan även användas för dammsugning av vanligt damm. Rören är de första och lättaste i världen utvecklade för höjdstädning.

SkyVacs tillverkare har över 40 års erfarenhet av utrustning och teknik för servicearbeten av höga utrymmen. SkyVac säljs i över 35 länder runtom i världen.

Kolfiberrör

SkyVacs kolfiberrör är ultralätta och tillverkade av ett extremt hållbart material. Av samma material tillverkas teknik och utrustning till luftfartens, rymdteknologins samt bilindustrins behov. Kolfiberrören väger bara 196 g/meter. ATEX rören väger 186 g/meter.
commercial skyvac 4 sepole paul sepole features se
Dela produkterna i din varukorg