Det började med enstaka produkter, nu är nästan hela vårt Egna sortiment Svanenmärkt!

Vårt Svanenmärkta städsortiment breddas ytterligare!

Just nu har vi över 50 olika microfiberprodukter och kemikalier i städsortimentet som är Svanenmärkta. För oss har det alltid handlat om investering och att få en produkt Svanenmärkt är en investering i både tid och pengar, men också en lärorik resa för alla inblandade. Arbetet har genomförts i samarbete med Ciroc som varit med och utvecklat sortimentet. Vi är mycket stolta över att ha ett av marknadens bredaste och bästa Svanenmärkta sortiment!

Vi har miljömedvetna kunder. Majoriteten av våra kunder är miljömedvetna och vill ha möjlighet att välja miljömärkta alternativ. Ofta är det även ett av kraven för att ens få räkna på ett objekt. Därför såg vi till att erbjuda svanenmärkta produkter som är både prisvärda och högkvalitativa från start. Det har visat sig vara en succé och nu är vi långt före branschen och våra konkurrenter när det kommer till utveckling.

500 tvätt garanti, hållbarheten och Svanenmärkningen är vår kvalitetsstämpel. Svanenmärkta städprodukter med microfiber ska uppfylla stränga krav på ingående material, miljö- och hälsoegenskaper, men också krav på kvalitet och effektivitet. De ska ha en hög rengöringseffekt utan att rengöringskemikalier används, de ska vara hållbara och ha ett begränsat innehåll av miljö- och hälsoskadliga ämnen, de ska bidra till lägre utsläpp till luft och vatten och vara skonsamma mot underlaget som ska städas. Vårt städsortiment fick högsta testresultat, bland annat bibehöll ett flertal produkter 100 procent städeffektivitet efter 100 tvättar i 60°C. Men vi har tagit det ett steg längre. Vi erbjuder alla våra kunder 500 tvätt garanti på våra microfiberprodukter!

Det här är ett bra exempel på hur vi arbetar för att erbjuda dig produkter med hög kvalitet till bästa pris och som också tar hänsyn till vår miljö. Vill du veta mer? Kontakta oss på: [email protected] eller besök vår butik så berättar vi mer.

//SMB Crew