Grattis till alla kunder!

Grattis till alla nya och gamla kunder! Vi gör INGA prishöjningar på vårt sortiment under 2017

Detta betyder för dig att du får köpa mer än 70% av vårt sortiment till samma priser även nästa år! I många fall har vi dessutom aviserat för prissäkningar på en del artiklar som många säkert redan märkt.

Brevet från konkurrenterna kommer oftast i slutet av ett kalenderår eller i början av det nya året – Du vet, brevet från din andra leverantör där de vänligen vill avisera om en kommande prisökning på företagets produkter med ca fem procent. Man hänvisar lika vänligt till, och ber om förståelse för, de internationella råvaruprishöjningarna, kraftigt ökade priser på transporter eller allmän osäkerhet om kostnadsläget. Breven brukar vara allmänt hållna och specificerar sällan vad exakt som har blivit så dyrt. Avsändaren sitter oftast på företagets sälj- eller marknadsfunktion och avsikten är oftast att förvarna företagets kunder om en kommande prishöjning. Kanske har man till och med höjt sina priser och vill genom brevet påvisa att man visst har informerat om sin egentligen ganska märkliga och egenmäktiga handling.

Det är kanske inte speciellt intelligent att höja priset mot sina kunder utan förhandling och utan reella argument om man vill ha en bra och långsiktig relation med sin kund. Så jobbar inte vi. Vi har redan tagit förhandlingen mot våra fabriker vi har förhandlat mot våra leverantörer och mer än 70% av våra ena produkter stannar på samma priser.

Hos oss stannar alla priser på samma nivå som de gjorde för 3 år sedan. 2017 blir 4:e året i rad som vi inte höjer priserna på våra produkter. För dig som kund betyder det att du kommer att få mer än 70% av vårt sortiment till marknadens utan tvekan bästa priser. Grattis! Vår idé är ganska enkel ju fler kunder vi får på SMB desto mer kostnadseffektiv blir vår produktion! Så luta dig tillbaka och känn dig nöjd med ditt val, du bidrar till en bättre ekonomi för ditt företag bara genom att välja oss. Vi ser till så att du får de bästa produkterna till de bästa priserna direkt levererat till dig. Men även om du kan luta dig tillbaka så betyder det inte att vi gör det. Vi fortsätter vårt arbete med att effektivisera produktsortimentet – både för att minska belastningen på miljön och för att minska kostnaderna – och det har gett resultat. Tack vare vårt effektiviseringsarbete ser vi inga prishöjningar under 2017.

Har du frågor m hur vi klarar av att år efter år hålla priserna så kontakta oss så förklarar vi ytterligare!

//SMB CREW