I kristider föds nya produkter – Nu är det lanseringsdags!

Ciroc

När kriser uppstår skapas möjligheter att tänka nytt och annorlunda. Vi har under sommaren arbetat med en hel del nya produkter och äntligen är det dags att lansera dem!

Ciroc fokuserar på att ta fram produkter som minskar miljöpåverkan samtidigt som de ger sänkta inköpskostnader och ökad ergonomi. Större delen av Ciroc sortiment består av högkoncentrerade produkter som tillverkas i Sverige eller närområdet för att göra frakten lättare samtidigt som transporten effektiviseras och miljöpåverkan mindre. De produkter och system som vi erbjuder utvärderas och förbättras kontinuerligt och levereras alla i återvinningsbara förpackningar.

Redskapsskaft Spraymop Ett av marknadens smartaste skaft för den professionella sektorn! Det har aldrig varit så enkelt att ta med sig mopp och hink tidigare som det är med den senaste innovationen från Ciroc. Det smarta skaftet fylls på från toppen och sprayar ut brukslösning precis framför moppgarnet. Skruva av locket, fyll på med vatten och dosera kem enligt produktens doseringsrekommendationer. Den inbyggda nivåmätaren i skaftet ger en tydlig översikt för användaren av vattenmängden i skaftet så att brukslösningen aldrig tar slut.

Lif Skurcreme Original 500ml och Lic Lif Skurcreme Citron 500 ml. Lif eller Lifa som betyder skrubb på persiska och arabiska är precis vad denna produkt gör. Lif gör effektivt rent utan att repa och med sin avancerade formula med mikropartiklar avlägsnar Lif smuts och fett utan att skada ytorna. Lämplig till kök och badrum för rengöring av emalj, kakel, porslin och rostfritt. 12 st/krt.

Clean My Steel Metall Polish 400ml Denna produkt är ett rengöringsmedel som rengör, polerar, smörjer och skyddar metallytor som krom, mässing, aluminium och emaljerade ytor. Clean My Steel används för att avlägsna smuts och fingeravtryck på alla slags ytor av rostfritt stål som inte är i direkt kontakt med mat, allt i ett moment. Produkten lämnar en osynlig, skyddande hinna som motverkar samling av smutspartiklar.

Ciroc Ytdesinfektion 70% 1L Desinfektionsmedel utan tensider som innehåller 70 volymprocent denaturerad alkohol, avsedd för desinfektion av släta ytor, t.ex. bänkar, bord etc. Desinfekterar rena ytor och förhindrar mikrobiologisk smittspridning.

Sopset Halvlång Pro Ciroc ERGO  Ergonomiskt anpassat sopset. Borsten har ett ergonomiskt tum- och pekfingergrepp och skyffeln har en skrapkant som underlättar rengöring av borsten. Borsten och skyffeln har upphängingskrokar som är vridbara till 360°. Pulverlackad skyffel som gör att smutsen är lätt att borsta av samt tvätta vid behov.