Låt oss presentera French Vanilla, Persian Rose och Hawaiian Coconut. Vår mest exklusiva tvålserie någonsin.

Handtvål Ciroc Savon tvål

Vi har sålt tvålar sedan 1998. Faktum är att våra tvålar säljer som smör. Men vi har aldrig sålt något som är i närheten av dessa nya lyxiga tvålar som vi presenterar för er idag.

Ciroc’s nya tvålar är allt och lite till. Ekologiska, exklusiva, milda, och mjukgörande i ett. Vi presenterar 3 nya dofter som redan hunnit göra succé och älskas av våra kunder och deras kunder. Nedan följer en kort presentation av varje tvål och tankarna vi hade när vi producerade dem.

Ciroc Tvål French Vanilla är en premium handtvål som levereras i en exklusiv pumpflaska. Doften French Vanilla har inspirerats av fransk parfymkonst och dess långa traditioner bakom sig. French Vanilla sprider en underbar mild vaniljdoft som lämnar en ren och mjuk hud.

Ciroc Tvål Persian Rose är en premium handtvål som levereras i en exklusiv pumpflaska. Doften Persian Rose har inspirerats av persisk poesi och den gamla metoden enfleurage där man drar ut blomdoften ur rosen. Persian Rose sprider en underbar mild ros doft som lämnar en ren och mjuk hud.

Ciroc Tvål Hawaiian Coconut är en premium handtvål som levereras i en exklusiv pumpflaska. Doften Hawaiian Coconut har inspirerats av Hawaiiska Kokospalmen eller ”livets träd” som den också kallas och dess olika beståndsdelar som har använts till en mängd olika saker under tusentals år. Hawaiian Coconut sprider en underbar mild kokos doft som lämnar en ren och mjuk hud.

Alla tvålar är tillverkade enligt traditionella Savon recept. Tvålen är ekologiska och innehåller vegetabiliska oljor och naturligt glycerin som är närande och mjukgörande för huden. Tvålen är fria från färgämnen, animaliska fetter eller syntetisk ytaktivt ämne och är inte testade på djur.

Fördelar med Ciroc Tvål

  • Fri från färgämnen
  • Fri från animaliska fetter
  • Fri från syntetisk ytaktivt ämne
  • Inte testad på djur
  • Dermatologiskt testad.

Tvålarna levereras i 500 ml i pumpflaska som räcker till cirka 300 handtvättar. De förpackas 12 st i varje kartong.

https://smb.se/butik/tval-ciroc-french-vanilla/
https://smb.se/butik/tval-ciroc-persian-rose/
https://smb.se/butik/tval-ciroc-hawaiian-coconut/