Microduk med ditt företagstryck!

Microdukar med eget reklamtryck är en utmärkt idé!

Microfiberdukar med ert reklamtryck är en perfekt reklamgåva samtidigt som de kan användas i den dagliga verksamheten och marknadsföra ert företag på plats hos era kunder! Idag har nästan alla platt-TV eller dator med LCD skärm som måste rengöras. Microfiberduken rengör effektivt utan kemikalier LCD-skärmar, platt-TV, iPod, mobiltelefoner, digitalkameror, glasögon, rostfria ytor, speglar, glas mm. Microfiberduken tar bort fett, damm och micropartiklar utan att repa eller lämna vattenränder. Vår microfiberduk finns som standard i storlek 37 x 28 cm.

Ge dem till kund som en gåva. Tryck din logotyp och kontaktinformation på våra dukar tillverkade av microfiber av hög kvalitet för att ge till dina kunder. Oavsett om du är en städare, butiksägare eller har någon annan verksamhet, kommer dina kunder uppskatta en gåva som de kommer att använda och behålla. Inte bara en penna eller prydnadssak! Genast ser det mer professionellt ut. Smart varumärkesmarknadsföring är att ha din information tryckt på microfiberdukar. Även om du inte ger dem som gåvor, kommer kunderna att märka den professionella enhetlighet i ditt team med hjälp av egen tryckta dukar.

Urskilj er från mängden! När personalen rengör och putsar fönster med vackert anpassade microfiberdukar, sätter det konkurrensen ur spel. Potentiella kunder kommer att märka din uppmärksamhet på detaljer och ert varumärkes stolthet.

Dela produkterna i din varukorg