SMB FYLLER 20 ÅR! DU ÄR BJUDEN PÅ FEST DEN 14 DECEMBER!

SMB Julfest 2018 1 scaled

Vi vill träffa dig och dina kollegor för att tacka för de 20 gångna åren. Vi vill tacka för förtroendet vi fått av dig och ditt företag samt bjuda på en italiensk julbuffé som serveras mellan 11:00-13:00.

Under de senaste åren har vi lagt fokus på att utveckla vår produktportfölj. Vi kommer att lansera en del produktnyheter den 14:e december. Totalt sett rör det sig om minst 10 produktnyheter bara under första kvartalet av 2019.

Vi vet vad det innebär att lansera produkter, hur svårt det kan vara men även hur kul det är när vi får kundernas positiva respons. Det viktigaste för oss är och har alltid varit att imponera på ditt företag. För vi vet att den dagen vi slutar göra det så har vi snart inget företag kvar själva. Därför lovar vi dig att fortsätta jobba för dig i minst 20 år till! Vi kommer att springa, jaga, utveckla, satsa, producera och ta fram produkter, tjänster och lösningar för att göra din vardag enklare. Vi vill gärna ha din feedback det är den som utmanar oss att bli bättre. Så ring oss, Maila oss, vi kan ta fram produkter tillsammans! Bara du låter oss visa vad vi kan göra för att få ditt företag att blomstra!

Tack för dessa 20 gångna år. Nu, vidare framåt med er!

PS: Inbjudan är personlig och endast till våra kunder. 

Dela produkterna i din varukorg