SMB Städgross satsar och förlänger hyresavtal i Västberga

SMB Stadgross Sodra

SMB Städgross förnyar och expanderar med förlängt hyresavtal i Västberga

SMB Städgross, en ledande leverantör av städprodukter i Mälardalen, har glädjen att meddela förlängningen av vårt hyresavtal i Västberga. Med över 30 år på samma plats fortsätter vi att vara den föredragna destinationen för alla som söker professionella städprodukter. Vår närvaro sträcker sig även till Norra Stockholm, med en nyckelverksamhet i Ursvik, vilket säkerställer att vi effektivt kan täcka stora delar av Sverige.

Det nya avtalet öppnar upp för spännande möjligheter att modernisera och utveckla våra lokaler. Vi planerar att inrätta ett toppmodernt städmaskincenter och ett showroom med testyta. Dessutom utvecklar vi ett nytt konferenscenter, tillgängligt både för oss på SMB Städgross och för våra kunder.

Vår investering i lokalen speglar vår ambition att skapa Sveriges bästa städvaruhus. Idag är vi stolta över att vara Mälardalens mest omfattande städvaruhus, med dagliga leveranser till kunder över hela landet.

Vi på SMB Städgross producerar och distribuerar hållbara rengörings- och hygienlösningar för en rad sektorer, inklusive facility management, industri, livsmedel, utbildning och hälso- och sjukvård. Som totalleverantör erbjuder vi allt från städutrustning och fönsterputsprodukter till hygienpapper, miljövänliga kemikalier och säkerhetsutrustning, förutom städutbildningar.

Vårt företag är känt för ett personligt engagemang och ett nära samarbete med våra kunder och partners. Vi strävar efter att hitta kostnadseffektiva lösningar som uppfyller och överträffar kundförväntningarna. Vår personal delar en passion för service och engagemang, vilket har bidragit till vår långvariga framgång.

SMB Städgross ser fram emot att fortsätta tjäna både stora och små företag som deras förstahandsval för städbehov över hela Sverige.

 

Dela produkterna i din varukorg