SMB Växer och flyttar till ny adress!

SMB växer och från och med 28 juni hittar ni oss i en ny, stor och fin städgrossist på Ursviksvägen 129 i Ursvik Sundbyberg.

Som en av Stockholms största aktörer av städprodukter, hygienprodukter och städmaskiner tar vi nu steget och expanderar kraftigt genom att bli den största städgrossisten i Stockholmsregionen, med nya toppmoderna lokaler på 2000 kvm! Med den utmärkta geografiska placeringen mellan E4 och E18 i Ursvik och de effektiva logistik lösningarna i de nya lokalerna, ger detta oss stärkta förutsättningar att optimera varuflöden från både Asien och Europa till kunder i hela Sverige. Flytten är en strategiskt viktig pusselbit för SMB´s framtida tillväxt och kommer att bli navet i vår transportkedja.

– Många företag försöker minimera lagerytor, men vår inställning är annorlunda. Vi satsar och ser till att vi har det lager våra kunder behöver och vårt nya lager blir det största lagret för städprodukter i Stockholmsregionen, säger Hami Rashidi, VD för SMB Städ Materiel Bolaget AB.

Trots Covid-19 har SMB satsat och fortsatt bygga vårt befintliga utbud av branschledande produkter och varumärken, såsom Ciroc och Duo, med mycket positiv respons.

Den nya lokalen på 2000 kvm kommer förutom att rymma SMB’s huvudkontor och showroom, fungera som ett grossist och distributionscenter med ett 15-tal parkeringsplatser för besökare. Butiken blir en naturlig mötesplats för kunder och leverantörer med stort showroom och fantastiskt konferensrum. Nytt här blir att du som kund kan nyttja arbetsplats och mötesrum, allt för att förenkla din vardag. Förflyttningen innebär även att SMB utökar vår nuvarande personalstyrka ytterligare.

Som om inte det vore nog så breddar vi och utökar även vårt sortiment inom alla produktområden.

– Vårt nya lager och dess lagringskapacitet innebär att vi kan ha mer lager till hands för våra kunder så fort de behöver det, säger Hami.

I vår nya, moderna butik erbjuder vi:
Över 10 000 artiklar
Kvalificerad rådgivning av våra duktiga säljare
Gott om parkeringsplatser och lastningsutrymmen
Smidig laddning av din elbil i direkt anslutning till butiken
Smidiga alternativ för hur du vill hämta dina förbeställda varor
Möjlighet till egna affärsmöten i en ny och toppmodern miljö
Stockholms största showroom och testcenter av städmaskiner
Brett sortiment av städmaskiner från Wetrok, Nilfisk, Cleanfix, Lindhaus samt vårt egenimporterade sortiment.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected] eller besöka vår web www.smb.se.

SMB Städ Materiel Bolaget AB erbjuder professionella städprodukter till rätt pris direkt. Vi producerar och distribuerar hållbara rengörings- och hygienlösningar för facility management, kommersiella, industriella, livsmedel, utbildning och hälso- och sjukvårdssektorer. SMB omfattar ett brett utbud av produkter som inkluderar allt från städutrustning, städredskap, fönsterputsprodukter, städmaskiner, hygienpapper, miljövänliga kemikalier, desinfektionsmedel, profilkläder och skydds- och säkerhetsutrustning. Besök och handla direkt hos oss i vår grossist i Solna – eller lägg din beställning online och få levererat inom 48 timmar.