TOR har landat i Sverige. SMB har Sverige Agenturen!

SMB har Sverigeagenturen för nya TOR Oscillerande Multistädmaskin – En allsidig och användarvänlig maskin med liten ansträngning.

TOR utnyttjar principen om högfrekventa oscilleringar (svängningar) vilket ger en utmärkt stabilitet, användarvänlighet och smidig manövrering, även för icke-professionella användare. Maskinen är perfekt för rengöring av mattor, polering, borttagning av vax, kristallisering, återställning av marmorgolv samt slipning och inoljning av trägolv.

Det går även kemikaliefritt att strippa polish från plast- och linoleumgolv. Extremt effektiv vid djuprengöring utav klinkerfogar och halksäkra golv. Vattnet och kemblandningen fördelas jämnt tack vare det unika spraymunstycket och stannar inom rondellens omkrets, vilket minskar spill och sparar avsevärda mängder vatten och rengöringsmedel. Dessutom gör den karakteristiska oscillerande rörelsen att TOR blir mycket användarvänlig, vilket i hög grad minskar behovet av utbildning. Tack vare det steglöst justerbara handtaget går det att anpassa maskinen med bara ett grepp till den person som ska använda den.

Den låga strömförbrukningen hos denna modell möjliggör samtidig användning med en dammsugare där båda drivs av vanlig nätspänning.

Maskinen rekommenderas för djupgående rengöring av textilgolv. Fibrerna rengörs och fräschas upp genom vibrationer och smutspartiklar avlägsnas till och med från ryamattor. Minskad vattenförbrukning och snabbare torkningstider för mattor förhindrar mögelbildning.

Spray Kit och vattentank medföljer.
Levereras utrustad med vattentank på 15 L vattenpump, justerbart spraymunstycke och en bekväm brytare på handtaget. 

3 typer av flöden
Flödesregleringsknapp för kontinuerligt, neutralt eller intermittent flöde.