Årets Sista Kampanj & JULFEST!

Vi vet att det är mycket på agendan den här tiden på året. Vår förhoppning är därför att vi når dig här.

Vi på SMB vill passa på och önska dig en God Jul. Vi vill även bjuda dig till en av årets höjdpunkter SMB’s julfest den 16 december. Vi vill träffa dig och dina kollegor för att tacka för gångna året. Vi vill tacka för förtroendet vi fått av dig och ditt företag genom att bjuda på en persisk julbuffé och en smakresa genom orienten. Vi lovar dig en fantastisk smakupplevelse. Vi vill även lämna en liten julklapp till dig.

Under året som gått har vi lagt fokus på att utveckla vår produktportfölj. Vi kommer att lansera en del av dessa produktnyheter den 16:e december. Totalt sett rör det sig om minst 20 produktnyheter bara under första kvartalet av 2017. Vi vet vad det innebär att lansera produkter, hur svårt det kan vara men även hur kul det är när vi får kundernas positiva respons.

Det viktigaste för oss är och har alltid varit att imponera på ditt företag. För vi ver att den dagen vi slutar göra det så har vi snart inget företag kvar själva. Därför lovar vi dig att fortsätta jobba för dig. Vi kommer att springa, jaga, utveckla, satsa, producera och ta fram produkter, tjänster och lösningar för att göra din vardag enklare. Vi vill gärna ha din feedback det är den som utmanar oss att bli bättre. Så ring oss, Maila oss, vi kan ta fram produkter tillsammans! Bara du låter oss visa vad vi kan göra för att få ditt företag att blomstra!

Bifogat finner du årets sista och STÖRSTA KAMPANJ med våra storsäljare till marknadens bästa priser. Utöver alla fantastiska produkter har vi även laddat på med lyxig julchoklad som du kan lämna till dina kunder och personal. Klicka dig fram till vår kampanjsida för att läsa mer.

God Jul och gott nytt år önskar alla vi på SMB

Dela produkterna i din varukorg