Visar 1–20 av 248 resultat

Förbrukning

Vårt breda sortiment av förbrukningsmaterial består av allt från högkvalitativt hygienpapper och slitstarka sopsäckar, till prisvärd tvål och handdesinfektion. Vårt sortiment av förbrukning inklusive hygienpapper och sopsäckar är särskilt utvalt för att underlätta din verksamhet. Våra hygienpapper finns i flera olika varianter och storlekar för att passa olika behov. Vi erbjuder även sopsäckar och avfallspåsar i olika storlekar och material för att passa olika typer av avfall. Oavsett vilka behov ni har finns vi här för att hjälpa er att hitta rätt.

Få hjälp att beräkna behovet av förbrukningsmaterial

Vår kompetenta personal hjälper dig mer än gärna. Blir du dessutom avtalskund så ser vi till att du alltid har förbrukningsvaror på lager.


Hygienpapper

Hygienpapper finns i olika varianter, som toalettpapper och handdukspapper. Vi har de flesta olika varianterna, inklusive systempapper från Katrin och Tork, men även högkvalitativt och prisvärt papper från Duo.

Sopsäckar

Vi har sopsäckar och korgpåsar i olika storlekar, från korgpåsar till sopsäckar till de största sopkärlen. Vi har dessutom flera olika typer av sopsäckar för olika användningsområden, som till storkök och industri men även enklare för kontorsavfall.

Personlig hygien

Tvål, handdesinfektion och andra produkter för personlig hygien är viktiga för att hålla händerna rena och förhindra spridning av sjukdomar. Dessa produkter är oumbärliga i både offentliga och privata utrymmen, såsom flytande tvål, handdesinfektionsmedel och pappershanddukar. Vi har det som krävs för att upprätthålla en hög hygienstandard på arbetsplatsen.

Dispensers

Dispensers som i rätt miljö leder till kostnadsbesparingar samt färre påfyllningar. Oavsett om det gäller toalettpapper, tvål, handdukar, servetter eller handdesinfektion. SMB har marknadens vanligaste dispensrar från flera olika tillverkare. Våra egenframtagna av märket Duo är ett kostnadseffektiva och tåliga alternativ som stoltserar i verksamheter över hela landet.

Engångsmaterial

Engångsmaterial är en viktig del av många företags verksamhet och behoven varierar stort beroende på bransch och behov. Vi erbjuder ett samlat sortiment av engångsmaterial som muggar och engångsbestick.