Visar 1–20 av 43 resultat

Städvagnar

Städvagnar underlättar ditt arbete vid städning av företag och fastigheter. Genom att kombinera din vagn med rätt tillbehör, städmaterial och städutrustning går det att skapa just den lösningen du söker. Dessutom gör det stora urvalet av hjultyper, hyllstorlekar korgar och städhinkar det enkelt att anpassa vagnen för specifika uppgifter. Våra städvagnar är ovanligt flexibla och robusta och går att anpassa för de mest speciella behoven. Vidare är de lättmanövrerade och hanterbara även utomhus. Detta på grund av stora hjul som gör att vagnen rullar lätt även på ojämna underlag. Dessutom gör reglerbara körhandtag och trådkorgarnas flexibilitet att de passar alla kroppar och städmetoder.

Vi hjälper dig välja rätt städvagn

Kontakta vår kundtjänst eller kom förbi vår butik och showroom så hjälper vi gärna till!


Typer av städvagnar

Fastighetsvagnar

Dessa städvagnar kommer förmonterade med ett par fastighetshjul. Slipp problem med trösklar och använd städvagnen friktionsfritt mellan portar för en snabbare och enklare arbetsmiljö.

Svabbvagnar

Används för att enkelt och effektivt pressa ut städvattnet för att få en lagom mängd vatten i garnet.

Hotellvagnar

Dessa vagnar är anpassade till hotellverksamheter där det ställs höga krav på robusta och yteffektiva vagnar. Vagnarna är utrustade med hyllplan som är anpassade för handdukar och lakan men kan även användas till fler områden.