Visar 1–20 av 48 resultat

Städvagnar

Att städa stora lokaler eller fastigheter kan vara en utmaning, men med rätt utrustning kan det göras enkelt och effektivt. Våra städvagnar är perfekta för företag som vill ha en flexibel och anpassningsbar lösning för sin städning.

Med en städvagn kan du kombinera olika tillbehör och städmaterial för att skapa en lösning som passar just dina behov. Vi erbjuder ett stort urval av hjultyper, hyllstorlekar, korgar och städhinkar, så att du enkelt kan anpassa vagnen för specifika uppgifter. Dessutom är våra städvagnar robusta och flexibla, vilket gör att de passar för de mest krävande städningarna.

Våra städvagnar är också lätta att manövrera och hantera, både inomhus och utomhus. Vi har ett brett utbud av städvagnar för både inomhus- och utomhusbruk, utformade och utrustade beroende på vilka ytor som ska städas. Med stora hjul rullar vagnen lätt även på ojämna underlag. De reglerbara körhandtagen och flexibla trådkorgarna gör att vagnen passar alla kroppar och städmetoder. Vårt sortiment inkluderar svabbvagnar, våtvagnar, metodvagnar och hotellvagnar. Och om du har speciella önskemål på utformning kan du självklart anpassa vagnen efter dina behov.

Våra städvagnar är inte bara praktiska och effektiva, de är också hållbara och tillverkade för att hålla länge. Med en städvagn från oss kan du vara säker på att du har en pålitlig lösning för din städning som kommer att hålla i många år framöver.

Kontakta oss idag för mer information om våra städvagnar och hur de kan hjälpa dig att göra din städning enklare och mer effektiv.

Vi hjälper dig välja rätt städvagn

Kontakta vår kundtjänst eller kom förbi vår butik och showroom så hjälper vi gärna till!


Typer av städvagnar

Svabbvagnar:

Dessa vagnar är perfekta för torr- och våtmoppning av hårda golv. De har vanligtvis två eller tre hyllor för att hålla städmaterialet på plats och kan utrustas med en moppkorg eller hink.

Våtvagnar:

Våtvagnarna är utformade för rengöring av hårda golv med användning av en blöt mopp. De har vanligtvis två hinkar - en för rent vatten och en för smutsigt vatten - och en centralt monterad rullpress för att wringa ut moppen.

Metodvagnar:

Metodvagnarna är utrustade med hyllor för förvaring av städmateriel och kemikalier. De har vanligtvis två eller tre hyllor och kan också ha en tvättmedelsbehållare. Dessa vagnar är idealiska för städning av stora ytor som kontor, sjukhus och hotell.

Hotellvagnar:

Hotellvagnarna är utformade för att transportera städmateriel och lakan till hotellrum. De är vanligtvis utrustade med två eller tre hyllor och en tvättmedelsbehållare, samt en avfallspåse. Dessa vagnar gör städningen av hotellrum mycket enklare och mer effektiv.

Oavsett vilken typ av städvagn du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Våra städvagnar är tillverkade av högkvalitativa material och har designats för att hålla länge. Kontakta oss idag för mer information om vårt sortiment och hur vi kan hjälpa dig att göra din städning enklare och mer effektiv.
Dela produkterna i din varukorg