Leveranser

Med över 20 års erfarenhet av miljövänliga leveranser över hela landet är SMB en av Sveriges snabbaste och ledande städgrossister.

Våra leveranser kombinerar service & miljötänk

Modern fordonsflotta

Vi använder lastbilar med den senaste BlueTEC-teknologin. Därmed blir avgaserna renare på ett miljösmart sätt och våra leveranser kan hålla branschens lägsta utsläppsnivåer.

Smart ruttplanering

Som en del av vår miljöpolicy levererar vi genom noga planerade leveransvägar. På så vis begränsar vi vår miljöavtryck jämfört med andra företag i branschen.

Strategiskt lagerplacering nära city

Vårt lager ligger intill både E4 och E18. Som ett resultat av detta är det lätt för oss att planera smarta leveransvägar och därmed enkelt erbjuda tjänster som sparar tid och pengar. Allt för att skapa nya möjligheter för dig som kund.

SMB team Stöder våra äldre

SMB:s personliga touch

Familjeföretag sen 1998

SMB har ägts och drivits inom samma familj i över 20 år. Med tiden har vi kommit att se många av våra kunder som en förlängning av denna familj. Det märks både när vi levererar dina produkter som när du besöker vår butik och showroom.

Flexibilitet som honnörsord

En personlig angreppsvinkel innefattar att lyssna och förstå kundernas behov. Till exempel är vår skåpservice, där vi levererar produkterna ända in i städrummet, ett resultat av detta. Prata gärna med oss om just dina förutsättningar och behov – vi hjälper till att hitta en optimal lösning!

Kvalitet och säkerhet – för att vi själva vill ha det

För oss handlar leveranser om personligt bemötande och en service som alltid ska vara trygg och professionell. Som mottagare är det vad vi själva önskar oss, och som leverantör förväntar vi oss samma av våra kunder. Därför arbetar vi med stor fokus på kvalitet och säkerhet i hela det logistiska ledet.

* Under rea- och kampanjperioder kan leveranser ta något längre tid än normalt pga ökad efterfrågan på kampanjartiklar.