SMB och Stockholm Städgross förenar krafter

SMB och Stockholm Städgross förenas: En ny era av innovation inom rengörings- och hygienbranschen

SMB (Städmaterielbolaget) och Stockholm Städgross, två etablerade leverantörer till den professionella städmarknaden går nu samman. Vårt mål är att bli en av Sveriges mest framstående städgrossister, med ambitionen att tillhandahålla de mest innovativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningarna inom vår bransch.

Tillsammans erbjuder vi ett omfattande sortiment av städutrustning, städredskap, städmaskiner, hygienpapper, miljömedvetna rengöringsmedel, skydds- och säkerhetsutrustning, samt utbildning och maskinservice. Vår sammanslagning symboliserar ett betydande steg i innovation och utveckling inom städ- och hygienbranschen.

Vi ser fram emot att ytterligare stärka våra relationer med kunder och partners och fortsätta utöka vår produkt- och tjänsteportfölj. Med fusionen kommer vi ännu närmare våra kunder. Våra städvaruhus belägna både norr och söder om Stockholm kommer att förbättra vår tillgänglighet och möjliggöra en ännu effektivare service.

Vårt engagemang för personligt bemötande, expertis och stark serviceanda förblir något vi aldrig gör avkall på. Vi ser fram emot att betjäna er med förnyad energi och fokus i framtiden.