Visar 1–20 av 181 resultat

Städmaskiner

Städmaskiner för golv är en av våra specialiteter. Därför har vi allt från vanliga singelskurmaskiner och kombiskurmaskiner till maskiner för specifika områden. I samarbete med våra leverantörer har vi även tagit fram genomtänkta städkoncept där städmaskin, städmaterial och städkemikalier samverkar optimalt för bästa resultat. Störst på Wetrok, Nilfisk och Cleanfix.

Vår personal hjälper dig välja städmaskin

Besök gärna vår butik och testa en maskin på plats tillsammans med vår kompetenta personal. Vi hjälper dig hitta rätt städmaskin för ditt företags behov.


Typer av städmaskiner

Singelskurmaskin

Denna typ av maskin är mindre än en kombiskurmaskin och är därmed mer flexibel. Använd denna när du ofta behöver komma åt ställen där det är trångt.

Kombiskurmaskin

Hemligheten med en kombiskurmaskin är de två olika vattenbehållarna. En med rent vatten som sprutas ut, och en där det smutsiga vattnet sedan sugs in – och lämnar golvet torrt.

Våtsug

Används för att suga upp vatten och andra vätskor.

High-Speedmaskin

Polerar även golven, till skillnad från singelskurmaskinen som endast skurar och rengör.

Mattvårdsmaskiner

Rengör mattor enkelt och effektivt.

Sopmaskiner

Använder inte vatten och funkar ofta lika bra på blanka ytor som textil.

Som största återförsäljare av Wetrok i Europa och återförsäljare av ett flertal andra märken såsom Nilfisk, Cleanfix och Sebo Borstvalsdammsugare vet vi vad som behövs för att få ett perfekt resultat varje gång ni städar. Nyckelorden är kvalitativa och effektiva städmaskiner med hög avverkningsgrad, uthålliga batterier som ger lång livslängd. En tillförlitlig serviceverkstad med reservdelar alltid på lager. Samt bekvämlighet för er som kund där ni alltid kan nå vår kompetenta representanter för rådgivning.