SMB Städgross välkomnar Martin Johansson som ny Försäljningschef

martin johansson ny forsaljningschef

En strategisk rekrytering för fortsatt expansion och oöverträffat kundvärde

I en spännande fas av expansion och utveckling är SMB Städgross stolta över att meddela att Martin Johansson ansluter till teamet som ny Försäljningschef. Med en imponerande bakgrund inom försäljning och ledarskap, både inom stora och små organisationer samt internationell erfarenhet, är Martin perfekt positionerad för att leda SMB Städgross genom nästa tillväxtfas, med ett särskilt fokus på att leverera oöverträffat kundvärde.

Martin Johansson kommer senast från en karriär hos Ahlsell Sverige AB, där han som försäljningschef för Division Fastighet Stockholm/Uppland framgångsrikt utvecklade avdelningen. Tidigare roller inkluderar International Business Development Manager på Office Depot, där han ansvarade för affärsutveckling i Norden, och VD på Wetrok AB, där han etablerade och utvecklade försäljningskanaler och marknadsaktiviteter för den svenska marknaden.

Martins ankomst till SMB Städgross är en strategisk pusselbit i vårt åtagande att leverera exceptionellt värde till våra kunder. Genom att balansera pris med hållbarhet, produktkvalitet, innovation och service, strävar vi efter att sätta nya branschstandarder. Martins ledarskap och erfarenhet är avgörande för att förstärka dessa värden, driva innovation och säkerställa att vi fortsätter att överträffa kundförväntningarna.

“Hos SMB Städgross är vi övertygade om att Martins omfattande erfarenhet och ledarskapsförmåga kommer att vara avgörande för vår fortsatta expansion och framgång. Vi ser fram emot att se honom leda vår försäljningsorganisation till nya höjder, samtidigt som vi stärker vårt erbjudande kring hållbarhet och kvalitet,” säger Per Eriksson, Ordförande för SMB Städgross.

SMB Städgross, en ledande leverantör av hållbara rengörings- och hygienlösningar, är i en expansiv fas med nyligen genomförda förvärv och strategiska partnerskap. Företaget är fast beslutet att fortsätta sin tillväxt och stärka sin position på marknaden, med Martin Johansson vid rodret för försäljningsavdelningen och en klar vision om att leverera det bästa möjliga värdet till våra kunder.

Dela produkterna i din varukorg