Visar 1–20 av 37 resultat

Sanitetsrent

Sanitetsrent –  Upptäck kraften i våra sanitetsrengöringsmedel för alla dina hygienutrymmen. Vårt breda sortiment av effektiva produkter hjälper dig att hålla badrum och toaletter rena och fräscha. Vi erbjuder sanitetsrent för toalettrengöring, kalkborttagning, mögelborttagning och kakelrengöring samt praktiska tillbehör som WC-block, propplösare och urinmattor.

Våra sanitetsrengöringsmedel finns i olika variationer med högt- och lågt pH-värde och de är specialutformade för sanitära utrymmen, såsom toalettstolar, sanitetsporslin, kakel och keramiska plattor. Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga resultat med produkter i olika storlekar, förpackningar och doftalternativ, inklusive parfym- och luktfria rengöringsmedel för de allra känsligaste.

Rengöringsmedel med lägre pH-värde är effektiva mot kalkbeläggningar och används med fördel i toalettstolen samt tvättställ. Ett sanitetsrengöringsmedel med högt pH-värde är istället effektivare mot tvål- samt fettrester i badrum och är utmärkt för att rengöra duschutrymmen. Välj SMB för enastående sanitetsrengöringslösningar och upplev skillnaden idag!

Dela produkterna i din varukorg