Visar 1–20 av 62 resultat

Moppar

Moppar och moppgarn finns i många olika varianter till olika ändamål. Därför säljer SMB moppar för alla behov – daglig städ, grovstäd eller trappstädning. Microfibermoppar binder damm utmärkt. Moppgarn med längre öglor samlar upp grus bättre. Swapmoppgarn används tillsammans med swepstativ. Detta gör dem utmärkta för trappstädning. Många är dessutom Svanen-märkta!

Vår kundtjänst hjälper dig med moppar

Att välja rätt mopp är svårt. Därför kan du alltid ringa eller komma in till vårt showroom. Vår personal kan allt om professionella städprodukter till företag och kontor.


Mopp, eller golvmopp, är ett städredskap som används för att rengöra golv. Den består av en trasa tillverkad i olika material, så kallad moppgarn. Ofta har den ludd på undersidan. Moppgarnet fästs oftast till moppstativet med hjälp av kardborre. Skaftet är ofta reglerbart i höjd, för maximal ergonomi.

Så används en mopp

För att samla ihop skräp och damm på hårda och blanka golv kan moppen vara torr, eller lätt fuktad för att få bort skräp bättre. Eftersom microfiber har en infångande effekt, är den extra bra på att få med sig skräp. Ofta används även olika rengöringsmedel. Inom trappstädning används ett flertal moppgarn som fuktas med en flaska och byts ut regelbundet.
Dela produkterna i din varukorg