Vår resa mot en grönare framtid: Betydande koldioxidbesparingar med Duo Hygienpapper

smb-grönare-framtid

SMB Städgross banar väg för en hållbar framtid med miljövänlig transport av hygienpapper

På SMB Städgross är hållbarhet inte bara ett modeord – det är kärnan i allt vi gör. Vi är stolta över att gå före med innovativa lösningar som drastiskt minskar vår miljöpåverkan. Vår senaste satsning på transport av Duo hygienpapper är ett lysande exempel på detta engagemang, där vi strävar efter att bidra till en grönare framtid för alla.

  • Innovativ transport över hela Europa: Till skillnad från traditionella metoder levereras vårt hygienpapper genom hela Europa med elektriskt drivna tåg, en metod som inte bara är effektiv utan också markant minskar miljöpåverkan. Den sista etappen till våra logistikcenter, endast 100 kilometer, utförs med lastbil, vilket gör det till den kortaste och mest miljövänliga transportsträckan för våra produkter. Denna strategi garanterar att våra leveransprocesser håller en hög miljöstandard.
  • Betydande minskning av koldioxidutsläpp: Genom denna metodik har vi lyckats uppnå en betydande minskning av våra koldioxidutsläpp under 2023, med en imponerande besparing på 100 000 kg CO2, eller 1101 kg CO2 per leverans! Dessa resultat är ett tydligt bevis på vårt engagemang för miljön och effektiviteten i vår strategi för transport.
  • Miljöcertifikat för våra kunder: Vår ambition är inte enbart att minska vår egen miljöpåverkan utan även att stödja våra avtalskunder i deras hållbarhetsresor. Därför erbjuder vi nu miljöcertifikat, där kunderna kan se hur mycket koldioxidutsläpp de har sparat genom att välja vårt hygienpapper. Detta initiativ ger våra kunder möjligheten att visa upp sina insatser för en mer hållbar framtid och stärka deras engagemang för miljön. Om du är intresserad av att ta del av detta erbjudande och framhäva ditt bidrag till en grönare planet, vänligen kontakta din säljkontakt hos oss.

På SMB Städgross tror vi att varje steg mot en mer hållbar värld är av betydelse. Vår unika metod för att transportera Duo hygienpapper är ett steg i rätt riktning mot en grönare och mer hållbar framtid. Vi är tacksamma för det stöd vi får från våra kunder och partners i detta viktiga arbete och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa mot att minska miljöpåverkan. För oss är detta bara början – tillsammans gör vi en verklig skillnad.

Dela produkterna i din varukorg