Visar 1–20 av 281 resultat

Städkemikalier och Rengöringsmedel för professionellt och effektivt rengöring

Att hålla arbetsplatsen rent och hygieniskt är viktigt för att bibehålla en hälsosam miljö. För att uppnå detta krävs ofta städkemikalier som är speciellt utformade för att rengöra och desinficera ytor. Vi erbjuder ett brett utbud av städkemikalier för professionell användning, som är effektiva mot allt från smuts och fläckar till bakterier och virus. Våra produkter är utvecklade för att ge en grundlig rengöring utan att skada ytor eller miljön.

Oavsett om du behöver rengöra hårda golv, mjuka mattor eller köksytor, har vi städkemikalier som passar dina behov. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa ingredienser och är enkla att använda, vilket gör dem idealiska för användning i hemmet, på kontoret eller på andra platser.

Våra städkemikalier finns tillgängliga i olika storlekar och förpackningar, så du kan välja den som passar dig bäst. Vi erbjuder också en rad olika dofter och formulas, inklusive allergivänliga och ekologiska alternativ. Köp våra produkter idag och upptäck en ny nivå av rengöringseffektivitet. Kontakta oss för mer information om vårt sortiment eller för att få hjälp att välja rätt produkt för dina behov.


Typer av städkemikalier

Allrent

Lämpligt för manuell, daglig rengöring med mopp eller duk av alla vattentåliga interiörer med mopp eller duk.

Sanitetsrent

Lågt pH-värde löser upp viss kalk och används till sanitära utrymmen. Högre pH-värde löser upp tvålrester och används till duschutrymmen.

Kalkbort

Surt rengöringsmedel för manuell återställning av ytor med kalk- och rostbeläggningar.

Glasrent

Rengöring av speglar, fönster och andra vattentåliga ytor.

Köksrent

Borttagning av fett, smuts och olja på vattentåliga ytor.

Grovrent

För rengöring av hårt nedsmutsade ytor. Kan användas i maskin eller manuellt, inom industrier och storkök. Högt PH-värde. Dessutom används grovrent för att förbereda ytor inför polish.

Polishbort

Allt från lättskurning till nollställning av golv. Ger ett bra förarbete.

Grundpolish

Framhäver och förstärker hårda golv. Avsluta gärna med en toppolish för bästa resultat.

Toppolish

Avsluta behandlingav golv med toppolish för att ge blank eller sidenmatt finish. Kan även användas för att förnya redan behandlande golv.

Golvvax

Används till behandlade trägolv där det bildar en vattenbeständig skyddsfilm. Kan highspeedpoleras för ett spegelblankt resultat.

Luktförbättring

Finns som tillsats till städvatten eller som dofthängare. För miljöer med lång odörpåverkan rekommenderas vår biologiskt nedbrytbara doftspray.

Desinfektion

Regelbunden ytdesinfektion är viktigt för att förebygga smittspridning. Alkoholbaserat rengöringsmedel samt klor ska användas med försiktighet. Vanlig ytdesinfektion innehåller främst virusdödande ämnen och kan användas till alla ytor som tål vatten.

Handdisk

Effektivt för att lösa upp fett på porslin, stål och plast. Innehåller tensider och ytaktiva ämnen som hugger tag i fett. Används med diskborste eller skursvamp. Ciroc Disky Handdisk är ett miljövänligare och effektivt alternativ till Yes.

Maskindisk

Kan vara allt från tabletter till diskmaskiner till flytande medel för storkök. Komplettera med spolglans & salt för ett fläckfritt resultat.

Specialkem

Kan användas från punktrengöring av textil eller klotterborttagning till att lösa fastbränt fett i ugn och grill. Specialkem ska användas med försiktighet och testas först på en mindre, synlig yta.

Textiltvätt

Textilrengöring innehåller tensider och löser effektivt upp svåra fläckar. Olika fläckar behöver behandlas på olika sätt.

Trägolv

Med rätt skötsel kan trägolv hållas fina i många år.

Underhållsprodukter

Ett behandlat golv behöver underhållas för att hålla länge. Innefattar även städkemikalier för att skapa halkskydd, vilket är idealiskt för idrottshallar och dansbanor.