Visar alla 13 resultat

Skurmaskiner & Singelskurmaskiner

En skurmaskin är ett måste för att avverka stora ytor snabbt. Till exempel på skolor, sjukhus, stormarknader, stora kontor och offentliga byggnader. Vi är experter på skurmaskiner. Både vad gäller vilken du bör köpa och på service och reparation. Dessutom är vi ledande återförsäljare av populära Wetrok och Nilfisk. Kontakta vår kundservice för hjälp med att välja rätt städmaskin.

Vilken typ av skurmaskin är rätt för ditt företag?

Singelskurmaskin

Denna typ av skurmaskin är mindre än en kombiskurmaskin och därmed mer flexibel. Använd den när du ofta behöver komma åt ställen där det är trångt.

Kombiskurmaskin

De två olika vattenbehållarna är hemligheten med en kombiskurmaskin. En med rent vatten som sprutas ut på golvet, och en där det smutsiga vattnet sugs in. Efter dig lämnar du ett både rent och torrt golv.


Vi utför professionall service av skurmaskiner

Våra tekniker servar och reparerar din städmaskin med servicegaranti, akutservice inom 24 timmar och lånemaskin (endast för avtalskunder).

Boka din maskinservice här

Vi utgår efter ett serviceprotokoll där vi går igenom en checklista med punkter. Dessutom funktionstestar vi alltid skurmaskinen innan du får tillbaka den.

Dela produkterna i din varukorg