Visar 1–20 av 35 resultat

Golvvård

Hos oss hittar du branschledande golvvårdsprodukter, som får golven att se strålande ut samtidigt som de är otroligt slitstarka. Vi specialiserar oss på att erbjuda effektiva och professionella lösningar för alla golvtyper, inklusive trägolv, plastgolv, stengolv, linoleumgolv, laminatgolv och textila golv. Vår expertkunskap inom golvvård garanterar att ditt företag upprätthåller enastående resultat och visuellt tilltalande utrymmen.

Med miljöhänsyn i åtanke erbjuder SMB även miljövänliga golvvårdsalternativ som är skonsamma mot både golven och vår planet. Vi har också produkter med och utan parfym- och färg samt högkoncentrerade produkter, för att möta ditt företags unika behov.


Golvvård håller företagets golv fräscha och funktionella. Börja med en Polishbort, som rengör och återställer ditt golv. Sedan en grundpolish, som stärker och framhäver det. Toppolish kan i sin tur användas för att ge golvet en extra blank och stark yta. Belöningen är ett snyggt golv som lyfter hela rummet. Oavsett om det är i sten, betong eller linoleum. Dessutom sparar du pengar eftersom golven håller mycket längre. Det är extra viktigt i lokaler med mycket trafik, såsom skolor, restauranger och entréer till företag. Se även Grovrent för rengöringsprodukter för ditt golv.
Dela produkterna i din varukorg