Välkommen på Wetrok PREMIÄR på SMB Fredag 17 Juni!

Nu har Wetrok utökat sortimentet inom segmentet mellanstora kombiskurmaskiner med modellerna Duomatic Intense, Endurer och Impulse. Vi har SVERIGEPREMIÄR av dessa maskiner nu på fredag den 17 Juni!

Dessa maskiner förfogar över gemensamma innovativa element såsom den patenterade tekniken med Power-Whirl-sugmunstycken för omedelbar upptorkning, den stora touch-färgdisplayen med endast sex funktionsknappar för intuitiv manövrering eller styrspaken som kan justeras till och med under pågående arbete. Funktioner som Quick-Refill-systemet för påfyllning av färskvatten, ett automatiskt doseringssystem, Power-Shot-funktionen eller borsthanteringen via knapptryckning är delvis standard, delvis kan de väljas till.

När det krävs en hög hygienstandard, rekommenderas användning av Duomatic Impulse med dubbelt tanksystem. De båda tankarna sitter lättillgängligt och låter sig enkelt och snabbt spolas ur och rengöras. Bakteriebildning i vattnet är praktiskt taget uteslutet. Överföring av bakterier till utblåsluften omöjliggörs i praktiken tack vare det integrerade HEPA-filtret (High Efficiency Particulate Arrestance).

Tekniksprång för torrdammsugarna Monovac Comfort och Monovac Touch’n’Clean.
Wetrok har vidareutvecklat den uppskattade Monovac-serien och visar med modellerna Monovac Comfort och Monovac Touch’n’Clean hur framtidens torrdammsugare ser ut. En milstolpe för den tekniska utvecklingen är den ergonomiska start-stopp-automatiken Touch’n’Clean: Vid beröring av handtaget startar torrdammsugarens motor. När lokalvårdaren släpper handtaget stannar motorn automatiskt. Med Touch’n’Clean-funktionen har energiförbrukningen minskat med upp till 30 procent, eftersom dammsugaren bara är igång när den används. Ytterligare en innovation är ”Defined Air Pressure”-tekniken (DAP) som styr luftströmmen och lufttrycket. DAP ökar sugeffektiviteten och sänker ljudnivån. Dammet stoppas i Wetroks torrdammsugare med ett 3’200 cm2 stort förfilter (klass M) som fungerar som en effektiv dammbarriär men som inte hindrar luften från att strömma igenom. Torrdammsugarna kan utan problem utrustas med ett HEPA-filter som förhindrar att damm, pollen och bakterier släpps ut.

VARMT VÄLKOMMEN IMORGON START Kl 11:00
Självklart bjuder vi på tilltugg och dryck 🙂

//SMB CREW

Dela produkterna i din varukorg