20 år med ER.

För några år sedan började det hända saker i städgrossist branschen.

Några Lokalvårds och Facility Management företag började titta på hur mycket pengar de lade på städprodukter och städutrustning varje år. Andra gick ännu längre…

De började räkna på hygienpapper, sopsäckar, städmaskiner och reservdelar. Vissa insåg att vår lösning med Hyrköp av en städmaskin på 3 år var bättre för ekonomin än en traditionell funktionshyra eller leasing. Hade man tagit hem ett uppdrag på 3 år så fick man oftast förlängt samtidigt som maskinkostnaden blev 0:- efter 3:e året. Således behöll man både kund och maskin samtidigt som man tjänade mer pengar. De som kom på det och valde SMB började tjäna pengar direkt, inte små summor heller, Många sparade mellan 15-30% på sina inköpskostnader genom att byta till oss!

Nu har det gått några år sedan vårt riktiga genombrott på den svenska städgrossist marknaden. Hela 20 år! Vi startade företaget en kall decembernatt 1998 och nu är vi nästan där fast 20 år senare. Det har gått som tåget! Vi ser Duo Hygienpapper på några av Sveriges viktigaste mötesplatser såsom Friends Arena och Stockholmsmässan och nästan överallt i landet. Ciroc städprodukter och städutrustning har tagit en säker plats i alla våra underbara kunders städrum och Wetrok har vi varit med att bygga upp så pass att vi Stolt kan titulera oss till Europas största Wetrok återförsäljare sedan många år tillbaka.

Och vi fortsätter att satsa. Vi har några av branschens mest revolutionerande nyheter bakom krönet. Produktnyheter som kommer att få våra kunder att älska oss!

Vi har ett enda syfte – Att hjälpa våra kunder att tjäna pengar. Mycket pengar. Och det kan vi bara göra om vi har rätt produkter och ger dig rätt service.
Vi har Musklerna, Vi har Viljan. Och vi har Bestämt oss.

Tack för dessa 20 gångna år. Nu, vidare framåt med er!

//Team SMB.