Ciroc Citrus Cleaner, en mångsidig rengöringsspray!

ciroc-citrus-cleaner

Vi konstaterar efter många tester att Ciroc Citrus Cleaner rengöringsspray är en av marknadens mest effektiva och bästa citrusbaserade rengöringsmedel.

Produkten har en extremt hög prestanda och effektivitet på de flesta typer av ytor och underlag.Den löser bland annat ohärdade lim och tejprester på glas, trä, metall och keramik, tjär- och asfaltsfläckar på plast och metall, olje- och fettfläckar på plast, keramik och metall, klackmärken på sportgolv och trägolv, vinfläckar på golv och möbler m.m. Produken är med andra ord mångsidig och effektiv.

Du applicerar rengörings sprayet på ytan och rengör sedan med en mikrofiberduk, rengöringssvamp eller skurnylon beroende på fläckens grovlek och underlaget. Citrus Cleaner rengöringsspray löser helt enkelt det mesta samtidigt som det inte skadar underlaget. Ciroc Citrus Cleaner är framställt av en citrusbaserad olja fri från petroliumbaserade lösningsmedel. Rengöringssprayet är icke korroderande och har en relativt lång torktid vilket gör att den med fördel även kan användas för att försöka mjuka upp färg, lim, tejprester och annat före skrapning eller borttagning.

Köp artikeln här! 

Dela produkterna i din varukorg