Revolutionera din rengöring med Ciroc Easyclean Bio – Miljövänlig och kraftfull

CIROC EASYCLEAN BIO

Välkommen till en ny era i rengöring – SMB har precis lanserat en produkt som kommer att förändra sättet vi ser på rengöring för alltid.

Ciroc Easyclean Bio är Sveriges första 100% biologiskt nerbrytbara och ej märkningspliktiga grovrengöringsmedel. Vid utvecklingen av Ciroc Easyclean Bio har vi tagit oss an en av vår tids största miljöutmaningar – miljögifter som hamnar i vattendrag och sjöar.

Vi har därför skapat en produkt som kombinerar kraften i en traditionell grovrent med biologiska enzymiska egenskaper samtidigt som den är fri från alla farliga ämnen. Ciroc Easyclean Bio är en allround-produkt som rengör, avfettar, fördröjer återsmutsning och neutraliserar odörer. Den är säker för människor, miljö, djur, natur och material. Med sin biologiska formel löser det snabbt och effektivt även den mest envisa smuts, sot och olja. Ciroc Easyclean Bio är lämplig vid rengöring av verkstäder, industrier, skurning och storstädning. Ciroc Easyclean Bio kan användas i en kombiskurmaskin, vid högtrycksrengöring eller manuellt. Dosera bara lämplig mängd i vattenfylld hink, sprayflaska eller i maskinens renvattentank, och du är redo att städa!

Ciroc Easyclean Bio är miljömärkt med EU Eco label, 100% biologiskt nedbrytbart, innehåller inga gifter och är fritt från blekmedel, silikon eller vax. Dessutom är det skonsamt mot både ytor och miljö. Ciroc Easyclean Bio innehåller inga fosfater eller metaller (nickel, bly, krom), allergener enligt EU-förordningen 1169/2011 eller ingredienser med animaliskt ursprung. Det har dessutom aldrig testats på djur.

Bli en del av lösningen, välj Ciroc Easyclean Bio – Rengöring med hjärtat för vår planet.

Dela produkterna i din varukorg