Nu lanserar vi branschens bästa program av städutbildningar!

LOHedman e1667049599880

SMB lanserar nu städbranschens bästa program av städutbildningar ledda av vår välrenommerade kursledare LO Hedman. Tillsammans har vi skräddarsytt innehållet i våra kurser utifrån aktuella behov i städbranschens olika områden.

Vi erbjuder olika utbildningsprogram för lokalvårdare och driftansvariga för lokalvård med utgångspunkt från dagens krav och situation när det gäller rengöring och hygien. SMBs Samtliga kursprogram har koppling till varandra och på så sätt skapar det en mycket viktig stabilitet i resultatet. Vi varvar teori och praktik med teknisk dokumentation allt för att betona och bekräfta slutresultatet. Då utbildningarna sker i SMBs lokaler så finns all tänkbar utrustning och material att tillgå för att få kursdeltagarna säkra i sin roll som lokalvårdare eller ansvariga för lokalvården.

Vi erbjuder allt från introduktion och fördjupning till specialistutbildning för specifika yrkesroller. Hos oss kan du även gå skräddarsydda företagsutbildningar, intensivkurser och certifiera dig med SRY Yrkesbevis. LO är fantastisk och han förstår de utmaningar som dagens städpersonal har. Han håller kurserna på ett professionellt pedagogiskt och metodiskt sätt. säger Sam Karlsson Affärsområdeschef på SMB

För mer information om våra utbildningar läs mer här.

________________________________

SMB producerar och distribuerar hållbara rengörings- och hygienlösningar för städ, facility management, kommersiella, industriella, livsmedel, utbildning och hälso- och sjukvårdssektorer. Vi är glada över att idag vara ett av landets ledande innovationsföretag inom städgrossist branschen.

Dela produkterna i din varukorg