SMB:s väg ur Coronapandemin – Toppar säljteamet!

Coronapandemin är en kris som företag inte kan spara sig ur, SMB har tagit beslutet att satsa i stället för att övervintra.

Redan under sommaren ställde vi om och investerade i vår produktion av Hygienpapper och övergick till 100% miljövänliga förpackningar på hela DUO sortimentet. Därefter tog vi beslutet att förstärka vår team med kompetent personal med erfarenhet från branschen.

– Våra medarbetare har alla på ett eller annat sätt jobbat på golvet och vet vad våra kunders arbete innebär. Vi har kontinuerligt ökat vår operationella effektivitet och automatiserat många av våra processer för att på så vis kunnat möta våra kunders behov och förväntningar,

Sam Karlsson anställdes under senhösten och kommer att arbeta som affärsområdeschef för försäljning och jobba såväl strategiskt som operativt. Han arbetade tidigare som butikschef på Kjell & Company. Innan dess var han en första vända på SMB.

– Med sin tidigare erfarenhet som butiksmedarbetare och kunskap inom lokalvård och maskiner kommer han att kunna hjälpa våra kunder med allt från att välja rätt hygienpapper, till städkemikalier för olika ytskikt och rätt val av städmaskiner för det perfekta resultatet.