Världens första 100% plastfria sopsäck är här!

Plastic Pollution 10

Nu lanserar SMB tillsammans med Plasticfri världens mest innovativa hållbarhets produkt. Vi har tagit oss an en av vår tids största miljöutmaningar och har utvecklat av en teknologi som förvandlar jordbruksavfall och växter till ett 100 procent nedbrytbara sopsäckar!

Innovationen som PlasticFri utvecklat är ett exempel på ett cirkulärt tänk då alternativa och förnybara material som spill från jordbrukssektorn, träfiber och icke-ätbara växter görs om till en tillgång. Resultatet blir ett material som är ett otroligt bra alternativ till miljöboven petroleumbaserade plast och har en lovande potential på den lokala och globala marknaden.

Med plastfria sopsäckar och korgpåsar har man lyckats ersätta plasten i påsarna helt och hållet. På så vis bidrar företaget till både sänkta utsläpp och minskad nedskräpning, eftersom materialet är 100% biologiskt nedbrytbart.

För mer information om Plasticfri produkterna klicka här.

________________________________

SMB producerar och distribuerar hållbara rengörings- och hygienlösningar för städ, facility management, kommersiella, industriella, livsmedel, utbildning och hälso- och sjukvårdssektorer. Vi är glada över att idag vara ett av landets ledande innovationsföretag inom städgrossist branschen.

Dela produkterna i din varukorg